Prachtig: de nieuwe rooftopbar van Yalo.
Volledig scherm
Prachtig: de nieuwe rooftopbar van Yalo. © Yalo

IN BEELD. Nieuwe rooftopbar geopend in hartje Gent: cocktails, oesters en een prachtig zicht op de binnenstad

GentOp de zesde verdieping van het Yalo hotel, in het hart van Gent, is pas een nieuwe rooftopbar geopend die precies uit Ibiza is geplukt. Je kan er niet alleen genieten van lekkere cocktails, wijn, champagne, oesters, taco’s en ander lekkers, maar ook van een prachtig zicht op de Gentse binnenstad.

 1. Opnieuw stemming over parlementaire onschendbaarheid Dries Van Langenhove na klacht van UGent-medewerker, parket vraagt buitenvervolgingstelling
  GENT

  Opnieuw stemming over parlemen­tai­re onschend­baar­heid Dries Van Langenhove na klacht van UGent-medewerker, parket vraagt buitenver­vol­ging­stel­ling

  De plenaire vergadering van de Kamer stemt binnenkort over de opheffing van de parlementaire onschendbaarheid van Dries Van Langenhove. De nieuwe zaak draait rond een Gentse doctoraatsonderzoeker die doodsbedreigingen kreeg nadat hij interne informatie deelde over leden van Schild & Vrienden op een anonieme Twitter-account. Let wel: het parket zelf vraagt de buitenvervolgingstelling voor Van Langenhove.
 2. 89-jarige dame geeft politie gouden tip om Nederlanders te arresteren die haar voor 25.000 euro oplichtten
  De Pinte

  89-jarige dame geeft politie gouden tip om Nederlan­ders te arresteren die haar voor 25.000 euro oplichtten

  Wie laatst lacht, best lacht. Een bejaarde dame herkende de auto van twee mannen die haar voor een bom geld hadden opgelicht en verwittigde de politie die de twee kon inrekenen op de E17. De twintigers deden zich voor als bankmedewerkers die bejaarde mensen thuis bezochten om hen te ‘helpen’ bij bankzaken. Ze zijn voorgeleid voor de onderzoeksrechter en zijn aangehouden.