vals immokantoor van Kras als aanklacht tegen dakloosheid en thuisloosheid
Volledig scherm
vals immokantoor van Kras als aanklacht tegen dakloosheid en thuisloosheid © Wannes Nimmegeers

Immoneb, het verhuurkantoor voor ‘betaalbare huizen’ in Gent: “Als je nergens kan wonen, kan je ook nergens heen”

GENTOpvallende etalage in shoppingcentrum Zuid: Immoneb, het immokantoor voor betaalbaar wonen in Gent. Schimmel aan de muur, een vochtprobleem: met de foto’s wil armoedenet Kras de wooncrisis in Gent aan de kaak stellen. Tim (48) woonde drie jaar in een ‘huis’ van drie op drie vierkante meter. Zijn foto hangt aan de muur.

 1. Laure Flament en VDK Gent staan voor derde maal tegenover Michelbeke: “Nieuw setverlies mag ons geen derde keer overkomen”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Laure Flament en VDK Gent staan voor derde maal tegenover Michelbeke: “Nieuw setverlies mag ons geen derde keer overkomen”

  Met een straat voorsprong op de concurrentie beginnen de vrouwen van VDK Gent zaterdag aan een nieuwe confrontatie tegen Saturnus Michelbeke. Dat regionaal duel mag normaal gezien geen probleem opleveren voor Laure Flament en haar teamgenoten. “We hebben toch al tweemaal een set verloren tegen Michelbeke: tijdens de competitie en in de beker”, waarschuwt de aanvalster van Gent.
 2. 1.000 besmettingen per dag in de Gentse scholen, CLB kan onmogelijk nog volgen
  PREMIUM
  GENT

  1.000 besmettin­gen per dag in de Gentse scholen, CLB kan onmogelijk nog volgen

  Elke dag zouden zowat 1.000 Gentse schoolkinderen het gevreesde smsje met een positief coronaresultaat erin moeten krijgen. Een veelvoud van hen moet in quarantaine. De CLB’s trekken aan de alarmbel: ondanks extra inzet kunnen zij onmogelijk alle ouders op tijd bereiken. Intussen gaan steeds meer klassen over op afstandsonderwijs. De schepen van Onderwijs vraagt aan Brussel voor een helder beleid.