Een 34-jarige Tunesiër die illegaal in ons land verblijft riskeert een celstraf van 30 maanden wegens het dealen van heroïne en cocaïne.
Volledig scherm
Een 34-jarige Tunesiër die illegaal in ons land verblijft riskeert een celstraf van 30 maanden wegens het dealen van heroïne en cocaïne. © Foto JVK

Illegale Tunesiër (34) die heroïne verkocht vanuit kelder van appartementsgebouw in Nieuw Gent riskeert 30 maanden cel: “Kleine spil in groter netwerk”

GentEen 34-jarige Tunesiër die illegaal in ons land verblijft riskeert een celstraf van 30 maanden wegens het dealen van heroïne en cocaïne. Dat deed hij vanuit de kelder van een appartementsgebouw in de Kikvorsstraat. Zelf ontkent hij in alle toonaarden, maar zeven klanten konden hem aanwijzen als verkoper.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Huisarts Olivier Gernay neemt het op voor geschorste ‘euthanasie-arts’: “Er is geen tweede topdokter zoals hij”
  PREMIUM
  Gent

  Huisarts Olivier Gernay neemt het op voor geschorste ‘euthanasie-arts’: “Er is geen tweede topdokter zoals hij”

  Dat er een dokter zonder enige vorm van verweer geschorst werd in het Jan Palfijnziekenhuis, is niet alleen bij zijn collega’s in het ziekenhuis in het verkeerde keelgat geschoten. Ook andere collega-artsen nemen het voor hem op. Huisarts Olivier Gernay doet dat zelfs publiekelijk. “Hij is altijd beschikbaar, zelfs in het weekend als dat nodig is.”