Wissel van de wacht, burgemeester Termont ruimt plaats voor burgemeester De Clercq
Volledig scherm
Wissel van de wacht, burgemeester Termont ruimt plaats voor burgemeester De Clercq © Wannes Nimmegeers

“Ik heb hier gedaan, ik ga al naar de receptie hé”: Termont laat gemeenteraad nog één keer lachen bij eedaflegging nieuw stadsbestuur

We hebben een nieuw stadsbestuur, officieel. Daniël Termont liet als uittredend voorzitter van de gemeenteraad 52 leden officieel de eed afleggen als raadslid. Burgemeester Mathias De Clercq had eerder zijn eed al afgelegd bij de waarnemend gouverneur.

  1. Koppel voert elke maandag actie aan stadhuis omdat ze niet mogen huwen: “Merab is hier niet omdat ze mijn geld wil, maar omdat ze mij graag ziet”
    PREMIUM
    Gent

    Koppel voert elke maandag actie aan stadhuis omdat ze niet mogen huwen: “Merab is hier niet omdat ze mijn geld wil, maar omdat ze mij graag ziet”

    Wekelijks voert Paul Dhuyvetter (58) actie aan het stadhuis, telkens op maandag van 10 tot 16 uur. Met zijn symbolische actie strijdt hij voor zijn huwelijk met Merab Kolala (24) uit Zambia. De Cel Schijnrelaties van de stad heeft dat, na onderzoek, verboden. Ook het parket houdt zich nu met de zaak bezig. Tot wanneer ze mogen huwen, wil Paul actie blijven voeren. De Cel Schijnrelaties van de stad onderzoekt jaarlijks meer dan 350 dossiers.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement