Voorstrelling Goed Genoeg Lijfboek bij Fraai in Gent.
Volledig scherm
Voorstrelling Goed Genoeg Lijfboek bij Fraai in Gent. © Didier Verbaere

Iedereen model in Goed Genoeg Lijfboek naar aanleiding van Internationale vrouwendag

Gent/Destelbergen/Lochristi/Merelbeke/De Pinte/WachtebekeNaar aanleiding van de Internationale Vrouwendag op maandag 8 maart lanceert de vrouwenbeweging VIVA-SVV Het Goed Genoeg – Lijfboek in lingeriewinkels in heel Vlaanderen. Het boek werd zaterdag voorgesteld bij Fraai in Gent en is in de regio ook te krijgen in Destelbergen, Lochristi, Merelbeke, De Pinte en Wachtebeke.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Gentse deelgemeente vreest autostrade door dorpskern: “Een vrachtwagen die van Rotterdam naar Parijs rijdt, zal voor onze deur passeren”
  PREMIUM
  Gent

  Gentse deelgemeen­te vreest autostrade door dorpskern: “Een vrachtwa­gen die van Rotterdam naar Parijs rijdt, zal voor onze deur passeren”

  Na tientallen jaren winterslaap is de actiegroep Leefbaar Drongen opnieuw actief. Een rist buurtbewoners hield begin jaren ‘90 de uitbreiding van het industrieterrein in de Gentse deelgemeente tegen en trekt nu opnieuw ten strijde. “Er liggen plannen op tafel om van de Deinsesteenweg een autostrade te maken. Dat moeten we stoppen.”
 1. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?

 2. Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?
  Play
  Blind Getrouwd

  Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?