De huisartsenwachtpost op campus AZ Sint-Lucas
Volledig scherm
De huisartsenwachtpost op campus AZ Sint-Lucas © Wannes Nimmegeers

Huisartsenwachtpost Martelaarslaan is verhuisd naar campus AZ Sint-Lucas: “Vlakbij spoed, dat is handig in beide richtingen”

GentBeide Gentse huisartsenwachtposten zijn voortaan gevestigd op een ziekenhuiscampus. Na het UZ heeft nu ook het AZ Sint-Lucas een wachtpost, die vlak naast de spoedafdeling ligt. Het is een ruime en mooie nieuwbouw, waar je voortaan op vrijdagavond, in het weekend en op feestdagen terechtkan als je ziek bent.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen