Hadisa Suleyman
Volledig scherm
PREMIUM
Hadisa Suleyman © VTM

Huis Gemaakt: Gentse aanwinst Hadisa Suleyman (33) is vastgoed- en ondernemingsgoeroe in één: "Succes is geen toeval hé, het is hard, hard werken”

GentEen zwart-glanzende tracksuit, krullenbos op een staart: Hadisa Suleyman zit helemaal on brand voor me in een Gentse koffiebar. De vastgoedmakelaar die sinds kort mee het mooie weer maakt op het VTM-programma ‘Huis Gemaakt’ is één brok gerichte energie. Altijd aan de slag, maar nooit aan het werk. “Er is geen job. Er is geen work-life balans , het is een life-balans. Maar het komt niet vanzelf.”

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Gent verklaarde zich 15 jaar geleden onafhankelijk en verzette zich tegen ‘verwestvlamisering’: “West-Vlamingen voelden zich op den duur echt bedreigd”
  PREMIUM

  Gent verklaarde zich 15 jaar geleden onafhanke­lijk en verzette zich tegen ‘verwest­vla­mi­se­ring’: “West-Vlamingen voelden zich op den duur echt be­dreigd”

  “Al 15 jaar is Gent een onafhankelijke stadstaat in Vlaanderen. De mensen beseffen dat te weinig.” Dat zegt Edmond Cocquyt, die inderdaad exact 15 jaar de onafhankelijkheid van Gent uitriep tijdens een groot volksfeest rond Trefpunt en op Sint-Baafsplein. De stunt, waarbij West-Vlamingen zwaar geviseerd werden, haalde zelfs de nationale media.
  Gent