Hoogmoedige feestorganisator krijgt vier maanden cel

GENTMathieu De Ruyck (25), oprichter van DR Projects en tot 2013 de bezieler van het Bal der Bals, is veroordeeld tot vier maanden cel met uitstel voor zijn gebrekkige medewerking met de curator.

 1. Jan Van Huffel (Caruur Gent): “Als Aalst de play-offs wil spelen, zullen ze vrijdag in Gent moeten winnen”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Jan Van Huffel (Caruur Gent): “Als Aalst de play-offs wil spelen, zullen ze vrijdag in Gent moeten winnen”

  De toppers van Greenyard Maaseik waren niet naar Gent gekomen om cadeaus uit te delen. De Limburgse ploeg speelde in volle sterkte: geen rotaties, geen reservespelers, gewoon vol voor de winst. Caruur Gent deed eigenlijk goed mee, zelfs na het uitvallen van Tim Degruyter. De Gentse spelverdeler liep op het einde van de eerste set een voetblessure op na een ongelukkige blokactie met Wannes De Beul.
 1. Ook op zijn 67ste vecht Danny Horseele, de sterrenchef van de Ghelamco Arena, voor tweede Michelinster: “Mijn wekker gaat nog elke dag om 6 uur stipt”
  PREMIUM
  Gent

  Ook op zijn 67ste vecht Danny Horseele, de sterren­chef van de Ghelamco Arena, voor tweede Michelin­ster: “Mijn wekker gaat nog elke dag om 6 uur stipt”

  Danny Horseele is niet alleen de oudste, maar misschien ook wel de meest ambitieuze sterrenchef van het land. Ook op zijn 67ste verlangt hij nog naar zijn tweede Michelinster. Zijn gelijknamig restaurant in de nok van de Gentse Ghelamco Arena behoort tot beste van het land én toch gaat de man uit Knokke voor dat tikkeltje meer. Een gesprek over dromen, zorgen en de liefde voor... Brugge.
 2. Voor het eerst in 20 jaar minder Gentenaars, omdat corona migratie tegenhoudt. Aantal overlijdens niet opvallend hoger
  Gent

  Voor het eerst in 20 jaar minder Gentenaars, omdat corona migratie tegenhoudt. Aantal overlij­dens niet opvallend hoger

  Volgens de voorlopige cijfers van de dienst bevolking waren we op 1 januari 2021 met 263.490 Gentenaars, en dat zijn er 353 minder dan een jaar eerder. Dat is opmerkelijk, omdat de voorbije 20 jaar het aantal inwoners van de Arteveldestad alleen maar steeg. Oorzaak? Corona. Niet omdat er zoveel meer Gentenaars stierven aan de ziekte, wel omdat de migratie stilviel.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel