Cato en Elisabeth keuren de vuurkolk van zestien meter hoog op het water goed.
Volledig scherm
Cato en Elisabeth keuren de vuurkolk van zestien meter hoog op het water goed. © Foto James Arthur

"Hoog en droog en met cocktail in de hand"

 1. Toch niet weer een zomer zonder Gentse Feesten? “Veel te vroeg om daar zinnige uitspraken over te doen”
  Gent

  Toch niet weer een zomer zonder Gentse Feesten? “Veel te vroeg om daar zinnige uitspraken over te doen”

  De hoera-berichten over de start van de vaccinatiecampagne in ons land op 5 januari werden al snel getemperd door berichten dat niet iedereen tegen de zomer zal zijn ingeënt, én dat we niet moeten dromen van Werchter volgende zomer. De organisatoren van de Gentse Feesten vragen duidelijkheid, zodat ze kunnen beginnen plannen. Maar volgens de burgemeester is het veel te vroeg om daar zinnige uitspraken over te doen.
 2. KVE Drongen organiseert Corona Cup voor hun jeugdspelers: “Ze zijn gemotiveerder dan tijdens de normale competitie”
  Drongen

  KVE Drongen organi­seert Corona Cup voor hun jeugdspe­lers: “Ze zijn gemotiveer­der dan tijdens de normale competitie”

  Het idee om een toernooi binnen de club te organiseren kwam van Michaël Meirlaen (30) en Johan De Block (33), beiden trainers van respectievelijk de provinciale U12 en U13 van KVE Drongen. “Toen de competitie eind oktober werd stilgelegd, dachten we na over hoe we konden voorkomen dat de sleur bij de jeugdspelers erin zou geraken. Voetballen zonder concreet doel kan ze namelijk demotiveren op training. Daarom leek het ons leuk om ze tijdens het weekend tegen elkaar te laten spelen in een zelfgemaakte competitie.”
 3. Beeldtechnieker van rocksterren opent bloemenwinkel met de hulp van Harry Styles: “Ja, ik zie hem hier nog eens binnenwandelen”
  PREMIUM
  Gent

  Beeldtech­nie­ker van rockster­ren opent bloemenwin­kel met de hulp van Harry Styles: “Ja, ik zie hem hier nog eens binnenwan­de­len”

  Gentenaar Yves Van Acker heeft met een honderdtal artiesten samengewerkt. Met de The Chemical Brothers, Bon Jovi en Muse is hij zelfs meermaals op tournee geweest. Het is dankzij een van die sterren, de Britse acteur en singer-songwriter Harry Styles, dat hij nu zijn droom heeft kunnen verwezenlijken: een winkel in droogbloemen. Begin november opende Yves bloemenwinkel Bloempjes aan het Rabot. “Als er één artiest langskomt waarmee ik heb samengewerkt, zal het wel Harry Styles zijn”, gokt Yves. “In een interview heeft hij eens gezegd dat hij bloemenverkoper zou geworden zijn mocht hij geen rockster zijn.”
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt