Honderden actievoerders trokken zondagavond van de Vrijdagmarkt richting het Gentse stadhuis.
Volledig scherm
Honderden actievoerders trokken zondagavond van de Vrijdagmarkt richting het Gentse stadhuis. © Photo News

Honderden actievoerders trekken straat op tegen seksueel geweld in Gents uitgaansleven: “Wij willen ons veilig voelen”

GentEen veertigtal Gentse cafés heeft hulp gevraagd aan het stadsbestuur om grensoverschrijdend gedrag in het uitgaansleven aan te pakken, nadat op korte tijd twee verkrachtingen werden gemeld. Honderden actievoerders trokken zondagavond de straat op om het probleem onder de aandacht te brengen. “De boodschap is aangekomen”, sprak waarnemend burgemeester Filip Watteeuw (Groen) de actievoerders toe. “We nemen dit ernstig.”

 1. Van Ohne tot Tarra: Met deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van Ohne tot Tarra: Met deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plastic­vrij

  Mei Plasticvrij is een campagne waarbij je wordt aangespoord om heel de maand mei zo weinig mogelijk plastic en ander afval te verzamelen. Door je eigen afvalberg te verkleinen draag je je steentje bij aan het milieu. Om je extra te motiveren zochten wij 9 leuke zaken in Oost-Vlaanderen voor je op die zich bewust zijn van de afvalproblematiek. Van Ohne in Aalst tot Tarra in Dendermonde: Met deze 10 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.