Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.
Volledig scherm
Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. © Marc Baert

Hof van beroep verklaart wrakingsverzoek tegen rechter in zaak rond Jeff Hoeyberghs ongegrond

GentHet Gentse hof van beroep heeft het wrakingsverzoek dat Hans Rieder, advocaat van Jeff Hoeyberghs, op 4 mei neerlegde ten aanzien van voorzitter Jan Van den Berghe ongegrond verklaard. Rieder wilde de rechter wraken omdat hij te kennen had gegeven de zaak op 4 mei te willen behandelen in plaats van de zaak uit te stellen voor conclusietermijnen. Volgens Rieder was dit “een duidelijk misprijzen tegenover een van de partijen die voor hem moeten verschijnen.” “De wens om een zaak te behandelen is nog iets anders dan ze ook effectief behandelen”, klinkt het bij het hof van beroep.

  1. Vier jonge dierenvrienden bestrijden te dikke huisdieren met Just Russel: “Na gepersonaliseerde hondenbrokken ook maaltijden op maat van katten”
    PREMIUM
    Landegem/Deinze/Drongen

    Vier jonge dieren­vrien­den bestrijden te dikke huisdieren met Just Russel: “Na gepersona­li­seer­de hondenbrok­ken ook maaltijden op maat van katten”

    Met gepersonaliseerde voeding bekampt de startup Just Russel obesitas en slechte eetgewoontes bij honden. De vier jonge ondernemers bedienen al meer dan 5.000 baasjes vanuit hun hoofdkwartier in Landegem (Deinze) en vanaf nu komen ook katten aan hun trekken. “Zie het als een HelloFresh voor huisdieren, met als voordeel dat je het eten niet meer moet klaarmaken”, zegt medeoprichter Louis Mortreu (25).