Jeff Hoeyberghs.
Volledig scherm
Jeff Hoeyberghs. © VTM Nieuws

Hoeyberghs moet naar rechtbank wegens seksisme, maar doet er nog schepje bovenop: “Dit is beerput geworden van gestoord extremisme”

GentJeff Hoeyberghs moet zich voor de correctionele rechtbank van Gent verantwoorden voor seksisme en aanzetten tot haat en discriminatie. Dat heeft de raadkamer beslist. De plastisch chirurg kwam in opspraak, nadat hij bij een Gentse studentenvereniging een lezing vol vrouwonvriendelijke uitspraken had gegeven. Voor de camera van VTM Nieuws deed Hoeyberghs er vandaag nog een stevige schep bovenop. “Dit is een beerput geworden van gestoord extremisme”, klonk het.

 1. Studentencirkels op Sint-Pietersplein zijn getekend op de groei: “Neen, we moeten niet opnieuw schilderen, ze zijn groot genoeg voor 10 mensen"
  Gent

  Studenten­cir­kels op Sint-Pieters­plein zijn getekend op de groei: “Neen, we moeten niet opnieuw schilderen, ze zijn groot genoeg voor 10 mensen"

  Het Sint-Pietersplein werd begin deze week opgesmukt met cirkels in krijtverf, om de studenten eraan te herinneren dat ze netjes in groepjes van 4 moeten blijven. Nu mogen ze plots met 10 samen zitten. Toch moet het plein niet helemaal herschilderd worden. “We waren al voorzien op deze versoepeling", zegt burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld).
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val