GENT - Opstart van de Armste Week: Evelyne Huughe (Gents Solidariteitsfonds) en Frederik Sioen (Gents Kunstenoverleg) staan alvast klaar voor een golf van solidaire maaltijden.
Volledig scherm
GENT - Opstart van de Armste Week: Evelyne Huughe (Gents Solidariteitsfonds) en Frederik Sioen (Gents Kunstenoverleg) staan alvast klaar voor een golf van solidaire maaltijden. © Sofie Van Waeyenberghe

Hoe gul is de Gentenaar? De Armste Week hoopt nog meer geld op te halen dan vorig jaar, met een massale take-away

GENT‘La Grande Bouffe’, dat is het thema van De Armste Week, hét Gentse solidaire initiatief in de barre winterdagen. Tussen 13 en 17 december kan je een warme maaltijd bestellen, waarvan de opbrengst integraal naar het Gentse Solidariteitsfonds gaat. Dat voorziet het hele jaar door maaltijden voor Gentenaars die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.