Hein Vanhaezebrouck kwam even niet op zijn woorden tijdens de persconferentie
Volledig scherm
Hein Vanhaezebrouck kwam even niet op zijn woorden tijdens de persconferentie © BELGA

Hoe ging die uitdrukking nu weer? AA Gent trainer Vanhaezebrouck verspreekt zich tot driemaal toe tijdens persconferentie

GentNa een wisselvallig seizoen krijgt AA Gent vanavond de kans om een Europees ticket te bemachtigen, nadat ze op de laatste speeldag van de reguliere competitie nog een plaats in de Europe play-offs wisten te veroveren. Daarvoor moeten ze wel eerst winnen van KV Mechelen. Tijdens de persconferentie zaterdagvoormiddag benadrukte AA Gent trainer Hein Vanhaezebrouck dat het de laatste kans was om het seizoen op een positieve noot te eindigen. Dat probeerde hij te illustreren met een uitdrukking, maar hoe die nu weer precies ging, was even niet duidelijk.

 1. HUIZENJACHT. Olsene, de kleinste deelgemeente van Zulte: “Voor een nieuwbouwwoning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Olsene, de kleinste deelgemeen­te van Zulte: “Voor een nieuwbouw­wo­ning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen, en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek op de lokale immomarkt. Deze week: Olsene, dat samen met Zulte en Machelen-aan-de-Leie de gemeente Zulte vormt. “Olsene bevindt zich niet ver van de steden Deinze en Waregem en dankzij de aanwezigheid van het op- en afrittencomplex van de E17 is er een vlotte verbinding met Kortrijk en Gent. Het is dan een trekpleister voor jonge gezinnen die Gent en Deinze ontvluchten”, klinkt het.
  Zulte
 1. Leefgroepbegeleiders blijven ook na corona aan de slag in woonzorgcentra

  Leefgroep­be­ge­lei­ders blijven ook na corona aan de slag in woonzorg­cen­tra

  Tijdens de coronacrisis kregen alle stedelijke woonzorgcentra er een extra begeleider bij: een leefgroepbegeleider. Die las bijvoorbeeld de krant, helpt met koken of helpt in de logistiek. Nu de crisis wat gaan liggen is, blijven deze jobs bestaan, er zijn intussen al drie keer zoveel begeleiders aan de slag als in 2020. Dat weet OCMW-voorzitter Rudy Coddens na een vraag van gemeenteraadslid Caroline Persyn.
  Gent