Divan, uitbater van HUIS en artiest
Volledig scherm
Divan, uitbater van HUIS en artiest © RV

Hier kunnen ze echt niet langer wachten: eerste evenement om 5 na middernacht

Als je zo lang hebt moeten wachten om eindelijk nog eens iets te mogen organiseren, dan wacht je letterlijk geen 5 minuten te lang. En aangezien kleine evenementen vanaf 1 juli weer mogen, organiseert Divan er eentje op 1 juli om 0.05 uur, vannacht dus. Voor 55 minuten maar, want het sluitingsuur om 01 uur geldt nog steeds.

  1. Gilles (Caruur Gent) en Louis Vandecaveye winnen openingmanche BK beachvolleybal in Ieper: “Onwaarschijnlijke finale”
    BEACHVOLLEYBAL

    Gilles (Caruur Gent) en Louis Vandeca­veye winnen openingman­che BK beachvol­ley­bal in Ieper: “Onwaar­schijn­lij­ke finale”

    De openingsmanche van het Belgisch kampioenschap beachvolleybal was meteen een schot in de roos. Onder een stralende zon, met de imposante Lakenhallen van Ieper op de achtergrond werd er fel gestreden voor de eerste overwinning van het seizoen. Het nieuwe Gentse duo Jo Coenen en Tim Degruyter bereikte de halve finale. Gilles Vandecaveye - ook een volleyballer van Caruur Gent - was samen met zijn broer Louis net te sterk voor zijn clubgenoten en won de finale na een geweldige finale.