De luchtfoto van het STAM wordt vervangen door een recentere: geen Rabot-woontorens, wel Ghelamco Arena. Dat kost 605.000 euro.
Volledig scherm
De luchtfoto van het STAM wordt vervangen door een recentere: geen Rabot-woontorens, wel Ghelamco Arena. Dat kost 605.000 euro. © Wannes Nimmegeers

Het STAM krijgt voor tiende verjaardag een grote make-over: “Nieuwe luchtfoto en meer gericht op internationaler publiek”

Het Gentse Stadsmuseum STAM krijgt een make-over. “In 2020 bestaat het populaire museum  tien jaar en dus willen we het grondig opfrissen”, legt schepen van cultuur Sami Souguir (Open Vld) uit. Omdat de stad in die 10 jaar tijd fors veranderde, zal ook de populaire luchtfoto vervangen worden. Geen Ottenstadion maar wél het Ghelamco-stadion dus op de foto.

0 reacties

 1. Malcolm Appiah (Olsa Brakel) best sceptisch na actieplan Voetbalbond: “Racisme zal nooit helemaal verdwijnen”
  voetbal tweede nationale A

  Malcolm Appiah (Olsa Brakel) best sceptisch na actieplan Voetbal­bond: “Racisme zal nooit helemaal verdwijnen”

  De Belgische voetbalbond zet samen met Voetbal Vlaanderen en zijn Waalse tegenhanger ACFF een actieplan op in de strijd tegen racisme en discriminatie op onze voetbalvelden. Dat maakte de KBVB deze week bekend. Zo komt er een toegankelijk meldpunt, een inclusiemanager, een Diversity Board en een Nationale Kamer voor Discriminatie en Racisme. Voor de Brakelse dribbelkont Malcolm Appiah is het actieplan nieuw, maar hij blijft sceptisch. “Racisme zal immers nooit verdwijnen”, meent de Gentenaar met Ghanese roots.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen