Vorig jaar stelde de stad zelf nog roofvogels tentoon op de ridderfeesten in het Gravensteen.
Volledig scherm
Vorig jaar stelde de stad zelf nog roofvogels tentoon op de ridderfeesten in het Gravensteen. © Archieffoto James Arthur

Het Gravensteen blijft betalend voor Gentenaars

2 reacties

 • Robert Boxtaele

  2 jaar geleden
  Je achter Europa wegsteken is het makkelijkst nietwaar. Leugens, dat zijn we van dit stadsbestuur nu wel al gewoon. Gratis op zondagmorgen? Wie gaat er op dat tijdstip nu een kasteel bezoeken!
 • Jan Van Gent

  2 jaar geleden
  Belachelijk het is altijd gratis geweest voor Gentenaars en nu plots kan het niet meer en in Gent kennen ze geen omwegen om dit te omzeilen. Natuurlijk zie je nu geen Gentenaars meer in het Gravensteen je zou nogal stom moeten zijn om er voor te betalen voor iets waar je recht op hebt.
 1. Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”
  Triatlon

  Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectie­ven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

  Na een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"