De Gentse Feesten zitten erop. Er werd tot in de vroege uurtjes gefeest op de Vlasmarkt.
Volledig scherm
De Gentse Feesten zitten erop. Er werd tot in de vroege uurtjes gefeest op de Vlasmarkt. © Wannes Nimmegeers

HERBELEEF. Dit waren de Gentse Feesten: ruim 1,5 miljoen bezoekers in totaal en Raymond van het Groenewoud die 7 (!) uur lang op de planken stond

GentDat de mensen de Gentse Feesten gemist hebben, is duidelijk. In totaal werden maar liefst 1.570.000 bezoekers geteld. De laatste Feestenavond werd maandagochtend afgesloten door Raymond van het Groenewoud, die urenlang het beste van zichzelf gaf op het Walter De Buckplein. Hij begon eraan om 1 uur ’s nachts en speelde zijn laatste noten omstreeks 8 uur ‘s ochtends. Herbeleef de hele Gentse Feesten hieronder nog een keer.

  1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
    Livios

    Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

    Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.