Natalia Tena als Nymphadora Tonks in 'Harry Potter and the Order of the Phoenix’.
Volledig scherm
Natalia Tena als Nymphadora Tonks in 'Harry Potter and the Order of the Phoenix’. © Warner Bros

Harry Potter- en Game of Thrones-actrice komt naar Gent

GENTFACTS, de grootste scifi- en fantasybeurs van België, kan in de lente-editie rekenen op heel wat mooie gasten. Een van hen is  Natalia Tena, vooral bekend van haar rollen in ‘Harry Potter’ en ‘Game of Thrones’.

 1. Oekraïense Anna (30) en dochtertje Milana (4) mochten maandenlang inwonen bij Hugo (67): “Ik was een week in België en hij vertrouwde me al het huis toe”
  PREMIUM

  Oekraïense Anna (30) en dochtertje Milana (4) mochten maanden­lang inwonen bij Hugo (67): “Ik was een week in België en hij vertrouwde me al het huis toe”

  Hugo Schaeck (67), een gepensioneerde tandarts uit Hansbeke, wierp zich het afgelopen jaar op als echte pater familias voor Anna (30) en dochtertje Milana (4). Hij bood de Oekraïense oorlogsvluchtelingen een thuis aan, in zijn eigen woning. “Nee, Anna hoefde niet in het huishouden te helpen. Al ben ik wel blij dat ze af en toe mijn hemden streek”, glimlacht Hugo. Geniet van een hartverwarmend dubbelinterview... maar eerst wil kleine Milana toch nog wat kwijt.
  Deinze
 2. “Een Chinese vaas van 39.400 euro... een dure paraplubak”: Peter (64) en zoon Natan (34), veilingmeesters uit ‘Eenmaal Andermaal’, klappen uit de biecht
  PREMIUM

  “Een Chinese vaas van 39.400 euro... een dure paraplubak”: Peter (64) en zoon Natan (34), veiling­mees­ters uit ‘Eenmaal Andermaal’, klappen uit de biecht

  “Sinds we op tv komen, staat onze telefoon roodgloeiend.” Niet alleen Axel Daeseleire en Jacques Vermeire kennen intussen veilinghuis Loeckx in de Gentse binnenstad op hun duimpje. Bij Peter (64) en zoon Natan Loeckx (34) gaan jaarlijks een kleine 2.000 unieke objecten onder de hamer. Een verhelderend gesprek over rijke Chinezen, de voordelen van beleggen in antiek, en hun bijzonderste ontdekkingen. “Een man wou een kleurrijk schilderij naar het containerpark doen. Wist hij veel wie de schilder was...”
  Gent