Verkoper Brecht De Meulemeester van Piet Moodshop.
Volledig scherm
PREMIUM
Verkoper Brecht De Meulemeester van Piet Moodshop. © Jill Dhondt

Handelaars zien amper volk op eerste dag van winkelen op afspraak: “Vooral veel telefoons gekregen met de vraag of we open waren”

GentNa de storm volgt de stilte. De afgelopen dagen was het opvallend drukker in de winkelstraten maar vandaag, de eerste dag dat veel winkels verplicht op afspraak werken, bleef het kalm. Veel winkels deden gewoon niet open en andere zagen amper klanten. “Er is veel verwarring”, klinkt het. “We hebben veel telefoons gekregen met de vraag of we open waren of klanten bleven afwachtend voor de deur staan.”

 1. Man die ‘per ongeluk’ onder rokken van vrouwen filmde, kan op weinig begrip rekenen in hof van beroep: “Mijn ex-vrouw probeert me gewoon terug te pakken”
  Nieuwpoort/Veurne/Gent

  Man die ‘per ongeluk’ onder rokken van vrouwen filmde, kan op weinig begrip rekenen in hof van beroep: “Mijn ex-vrouw probeert me gewoon terug te pakken”

  Een 47-jarige man uit Nieuwpoort die beschuldigd wordt van voyeurisme is vrijdag voor het hof van beroep verschenen. De man had onder de rokken van heel wat vrouwen gefilmd. Hij werd aanvankelijk vrijgesproken omdat slachtoffers — volgens de Veurnse strafrechter— ontbloot moeten zijn om van voyeurisme te kunnen spreken. Het parket ging tegen deze beslissing in beroep.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 3. Speeddating voor vrijwilligers in het UFO: “Gewoon luisteren en de eenzaamheid tegen gaan, dat is al veel”
  GENT

  Speedda­ting voor vrijwilli­gers in het UFO: “Gewoon luisteren en de eenzaam­heid tegen gaan, dat is al veel”

  Geen studenten in het UFO op zaterdag, maar een zestigtal organisaties die op zoek zijn naar helpende handen. 16 procent van de Gentenaars is al vrijwilliger en veel anderen zoeken nog naar de perfecte match. Die konden ze op zaterdag zoeken in het UFO, op de vrijwilligersbeurs. “Ooit werkte ik op de palliatieve afdeling, nu wil ik buddy worden voor dementerenden”.