Thomas Hoebus en Malika Bezziou organiseren elk jaar een platenbeurs in het ICC, de grootste van het land.
Volledig scherm
Thomas Hoebus en Malika Bezziou organiseren elk jaar een platenbeurs in het ICC, de grootste van het land. © Jill Dhondt

Grootse platenbeurs van het land strijkt weer neer in ICC: “Mensen zien en ruiken toch graag voor ze kopen”

GentHet ICC huisde dit weekend weer de grootste platenbeurs van het land. Naast vinylplaten en CD’s kon je er ook allerlei verzamelobjecten kopen zoals oude treinen en speelgoedautootjes.

  1. Bokser Yorben (24) riskeert vijf jaar cel nadat hij Manchester City-supporter Guido (64) in coma sloeg op snelwegparking: “Voor papa is het mentaal te zwaar om naar rechtbank te komen”
    PREMIUM
    Gent/Ninove

    Bokser Yorben (24) riskeert vijf jaar cel nadat hij Manchester Ci­ty-supporter Guido (64) in coma sloeg op snelwegpar­king: “Voor papa is het mentaal te zwaar om naar rechtbank te komen”

    De 24-jarige Yorben S. moet zich komende maandag voor de rechter verantwoorden nadat hij op 19 oktober 2021 Guido De Pauw (64) in een coma sloeg op de snelwegparking in Drongen. Op de terugweg van een Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge, liep het slachtoffer - een notoir Manchester City-supporter uit Meerbeke - de Club Brugge-fan Yorben S. tegen het lijf. Na een banale discussie werd het slachtoffer in coma geslagen door Yorben S. Die riskeert nu een celstraf van vijf jaar voor het zware misdrijf.