Als er terug supporters naar het stadion mogen, hoe moet dat dan?
Volledig scherm
Als er terug supporters naar het stadion mogen, hoe moet dat dan? © Jan De Meuleneir / Photo News

Grootschalige enquête bij Buffalo-abonnees. “Hoe zorgen we voor zo’n eerlijk mogelijke regeling als een deel van de supporters terug mag komen kijken?”

Ongeziene omstandigheden zorgen voor ongeziene maatregelen. Nooit eerder hield voetbalclub KAA Gent een grootschalige enquête onder de abonnees om een beslissing te kunnen nemen. Nu vroegen ze aan supporterscollectief Armada Ganda om zo’n bevraging op poten te zetten.

 1. Hannes en Freek restaureren verroeste wagen om er 20.000 kilometer mee af te leggen: “Van Engeland tot de Mongoolse Steppe en terug”
  PREMIUM
  Gent

  Hannes en Freek restaure­ren verroeste wagen om er 20.000 kilometer mee af te leggen: “Van Engeland tot de Mongoolse Steppe en terug”

  Bijna 20.000 kilometer afleggen in een auto die sinds 1994 stilstond: een nachtmerrie voor velen, maar een droom voor Hannes Lootens (30) en Freek Goethals (29) uit Gent. Deze zomer trekken ze met hun Wartburg die ouder is dan zijzelf richting de Mongoolse steppe, als onderdeel van de Mongol Rally. De auto is er intussen zo goed als klaar voor, na een grondige opknapbeurt die meer kostte dan de auto zelf.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"