Iedereen moet vlot tot bij het vaccinatiecentrum kunnen geraken.
Volledig scherm
Iedereen moet vlot tot bij het vaccinatiecentrum kunnen geraken. © Wannes Nimmegeers

Gratis taxivoucher voor wie niet tot bij vaccinatiecentrum geraakt

GentIedereen die wil gevaccineerd worden, moet koste wat het kost tot bij Flanders Expo geraken. Parkeren daar is sowieso gratis, maar wie niet met de auto kan komen en geen netwerk heeft, kan zelfs een taxi laten komen.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Onderschat minister Peeters gevolgen van Oosterweel op files rond Gent? “De impact zal nagenoeg verwaarloosbaar zijn”
  PREMIUM
  Gent

  Onderschat minister Peeters gevolgen van Oosterweel op files rond Gent? “De impact zal nagenoeg verwaar­loos­baar zijn”

  De tegengestelde visies op de Oosterweelverbinding in Antwerpen komen steeds meer aan de oppervlakte. Gents mobiliteitsschepen Filip Watteeuw (Groen) vreest al jaren dat het zuiden van zijn stad zal dichtslibben, maar Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) spreekt dat stellig tegen. “Ik denk dat we de Gentenaars gerust kunnen stellen.”
 3. ‘Neuzekesgraaier’ wordt betrapt met vleesmes op zak en moet mogelijks langer naar de cel
  Gent

  ‘Neuzekes­graai­er’ wordt betrapt met vleesmes op zak en moet mogelijks langer naar de cel

  De 53-jarige man die eind oktober in de kar van neuzekesverkoper Sonny graaide, moest zich vrijdagochtend verantwoorden in de rechtbank voor twee feiten van 2018. Toen troffen agenten twee replicagranaten en lege hulzen aan bij hem thuis na een huiszoeking. Enkele maanden later verhinderde hij op de Graslei enkele medewerkers van IVAGO hun werk te doen. Toen de politie hem fouilleerde bleek hij een vleesmes op zak te hebben. Hij riskeert een celstraf van twee maanden.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken