Het team van Wallhala
Volledig scherm
Het team van Wallhala © RV

Gratis festival Sint-Amandsberg start vanavond. “Wallhala, feest voor jong en oud, vijf weken lang”

Sint-AmandsbergVoor de zesde keer op rij al organiseren Volkscafé De Roos en vzw Wallin’ Wallhala, een gratis buurtfestival in het Wolterspark van Sint-Amandsberg. Wekelijks zat het muziekmagazine Oorworm er de beste jonge Gentse nieuwkomers programmeren.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.