Google Maps situeert de Muide verkeerdelijk in het centrum van Gent.
Volledig scherm
Google Maps situeert de Muide verkeerdelijk in het centrum van Gent. © rv

Google Maps situeert Muide verkeerdelijk aan Sint-Pietersplein

Zelfs de grootste zoekmachine ter wereld is niet onfeilbaar. Volgens Google Maps, het navigatiesysteem van de internetgigant, situeert de Gentse wijk Muide zich in het centrum, aan het Sint-Pietersplein, en niet in het noordelijke deel van Gent.

1 reactie

 • Jan Van Gent

  2 jaar geleden
  Dat is niet moeilijk die gast met zijn Google autootje die overal de banen registreert is compleet in de knoop geraakt door het super circulatieplan je moet niet verder zoeken ! Hoe lang is dat plan al actief ? Maanden er voor zouden alle fabrikanten van gps toestellen zijn verwittigd l ik heb een kaart van 2020 in mijn auto en nog is niet alles aangepast en ondertussen wijzigen ze nog van alles dus hopeloos !
 1. Sottegem, Sint-Denijs en Haasdonk klimmen naar eerste provinciale, Kallo duwt Evergem en Nederhasselt naar derde provinciale
  Provinciaal voetbal

  Sottegem, Sint-De­nijs en Haasdonk klimmen naar eerste provincia­le, Kallo duwt Evergem en Nederhas­selt naar derde provincia­le

  Op drie wedstrijden in vierde provinciale na zitten de eindronden in het provinciaal voetbal erop. Met SV Sottegem, KVV Sint-Denijs en HRS Haasdonk kennen we sinds zondagnamiddag drie nieuwe eersteprovincialers. Zowel in tweede als derde provinciale wordt op basis van de standen na negentig minuten een rangschikking met de verliezers van speeldag twee opgemaakt. Met in volgorde van belangrijkheid: punten, doelsaldo, doelpunten voor, doelpunten tegen. Als Drongen volgend weekend in de interprovinciale eindronde wint van VK Linden en naar het nationale amateurvoetbal klimt, is er zowel in tweede, derde als vierde provinciale een extra stijger.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.