Stephanie De Vrieze, Tiffany Verhoeven (vooraan) en directeurs Kevin Eggermont en Marianne Franck van GO! Scholengroep Gent.
Volledig scherm
Stephanie De Vrieze, Tiffany Verhoeven (vooraan) en directeurs Kevin Eggermont en Marianne Franck van GO! Scholengroep Gent. © Wannes Nimmegeers

GO! Scholengroep Gent lanceert leerplatform voor anderstalige leerlingen: “Ondersteunen van leerkrachten, kinderen én ouders”

Met verenigde krachten maakt GO! Scholengroep Gent werk van een betere ondersteuning van anderstalige nieuwkomers in de klas. Op een gezamenlijke studiedag voor zeven basisscholen werd het nieuwe educatieve leerplatform ‘Gorizontaal’ voorgesteld. “Dankzij dit platform krijgt elke anderstalige nieuwkomer de kans om naast de ondersteuning van een gespecialiseerde leerkracht ook thuis spelenderwijs te leren.”

 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt