Kristof Lefebre in zijn zaak Miglot.
Volledig scherm
Kristof Lefebre in zijn zaak Miglot. © VDS

Gestart in volle coronacrisis en toch al in de prijzen gevallen: “Miglot is het enige Belgische parfummerk, en onze geuren zijn genderneutraal”

GentHij was apotheker, maar stortte zich op de wereld van de geuren. Kristof Lefebre zou zijn parfumeriezaak Miglot openen op 21 maart 2020, exact de dag waarop België voor het eerst op slot ging. Maar ondanks twee lockdowns heeft Kristof zijn merk wél in de markt weten te zetten. Zijn Miglot wordt intussen verkocht over heel België en zelfs al in Nederland. Hij won ook al een prestigieuze prijs: de trofee van ‘Belgian Beauty Awards 2021' staat te blinken in zijn etalage.

  1. 72-jarige Gentenaar die krotten aan sekswerkers verhuurde krijgt vier jaar cel en 416.000 euro boete
    Gent/De Pinte

    72-jarige Gentenaar die krotten aan sekswer­kers verhuurde krijgt vier jaar cel en 416.000 euro boete

    Een 72-jarige Gentenaar werd vrijdag door de rechtbank veroordeeld tot 4 jaar cel voor de verhuur van krotten aan prostituees. Hij krijgt een boete van 416.000 euro en zijn opbrengsten worden grotendeels verbeurdverklaard. Ook een koppel uit De Pinte, van wie hij de woningen huurde, krijgt een celstraf met uitstel en een boete. Net als vier Roemeense vrouwen die de ‘huizen’ uitbaatten.