Chef-kok Tom van Lyssebettens en zijn vrouw Alison voor hun zaak Cochon De Luxe in Gent
Volledig scherm
Chef-kok Tom van Lyssebettens en zijn vrouw Alison voor hun zaak Cochon De Luxe in Gent © Wannes Nimmegeers

Gerenommeerd restaurant weer open, nadat chefkok Tom (35) te horen kreeg dat hij terminaal is: “We weten niet hoelang we nog hebben, maar we gaan er het beste van maken”

GentToen Tom Van Lysebettens (35) te horen kreeg dat hij maar twee à drie jaar meer te leven heeft, wou hij geen verre reis meer maken of bungeejumpen. Hij en zijn vrouw Alison Roels (34) wilden vooral hun restaurant opnieuw openen, al was het maar voor even. Een maand nadat ze het nieuws hadden gekregen, staan de reservaties weer open. Cochon de Luxe is back.

  1. Juf Katelijn (50) van het François Laurentinstituut is genomineerd als leerkracht van het jaar: "Véél geduld en véél lachen”
    GENT

    Juf Katelijn (50) van het François Laurentin­sti­tuut is genomi­neerd als leerkracht van het jaar: "Véél geduld en véél lachen”

    Feest in bassischool François Laurentinstituut in de Onderstraat: juf Katelijne+ Debbaut, die in de ‘overgangsklas’, kleutertjes én eerste leerjaar samen, lesgeeft, is genomineerd als Leerkracht van het Jaar door onderwijsblad Klasse. De overgangsklas is wellicht één van de eerste in haar soort. “De jongsten kunnen er nog even opgroeien”.