Vlootparade van zeescouts De Wilde Eend aan de Muide.
Volledig scherm
Vlootparade van zeescouts De Wilde Eend aan de Muide. © Jill Dhondt

Gentse zeescouts organiseert vlootparade: “Onze opslagloods wordt gesloopt, we zijn op zoek naar een nieuwe”

GentDe leden van de Gentse zeescouts De Wilde Eend zorgden voor spektakel op zaterdag . Eén voor één voeren hun boten met alle leden voorbij in een heuse vlootparade. De groep is dringend op zoek naar een nieuwe opslagplaats aangezien hun oude binnenkort afgebroken en vervangen wordt door appartementen.

 1. Van een kajak- en SUPmarathon tot een motorevent: vijf tips voor een geslaagd weekend in Gent
  PREMIUM

  Van een kajak- en SUPmara­thon tot een motorevent: vijf tips voor een geslaagd weekend in Gent

  We mogen nog eens al onze uurwerken verzetten in de nacht van zaterdag op zondag. Eén uur minder weekend, en dus moeten we profiteren van de uren die ons wel nog resten. Nog geen idee waar naartoe? HLN zocht voor u een variatie aan activiteiten uit, want er valt opnieuw heel wat te beleven in onze stad. Van kermismolen tot en motorevent, er is voor elk wat wils in het weekend van 25 en 26 maart.
  Gent
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.