Online bestellen, thuis passen, afrekenen of terugsturen.
Volledig scherm
Online bestellen, thuis passen, afrekenen of terugsturen. © Just Hazel

Gentse winkel brengt kleren aan huis zodat je ze eerst kan passen voor je ze koopt: “We willen de drempel van online shoppen verlagen”

GentJust Hazel in de Burgstraat moet net zoals de andere winkel sluiten, maar de klanten kunnen nog steeds terecht op de webshop. Omdat online shoppen echter een drempel is voor sommigen, brengen de eigenaars nu ook kleren aan huis. Dat betekent dat je kleren kan bestellen, thuis passen en dan pas hoeft te beslissen of je ze koopt. “Woon je in Gent of een randgemeente? Heb je zin om onze kleren op je gemak te passen in je eigen veilige omgeving? Dan brengen we met veel liefde onze winkel naar jou”, klinkt het.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.