Online bestellen, thuis passen, afrekenen of terugsturen.
Volledig scherm
Online bestellen, thuis passen, afrekenen of terugsturen. © Just Hazel

Gentse winkel brengt kleren aan huis zodat je ze eerst kan passen voor je ze koopt: “We willen de drempel van online shoppen verlagen”

GentJust Hazel in de Burgstraat moet net zoals de andere winkel sluiten, maar de klanten kunnen nog steeds terecht op de webshop. Omdat online shoppen echter een drempel is voor sommigen, brengen de eigenaars nu ook kleren aan huis. Dat betekent dat je kleren kan bestellen, thuis passen en dan pas hoeft te beslissen of je ze koopt. “Woon je in Gent of een randgemeente? Heb je zin om onze kleren op je gemak te passen in je eigen veilige omgeving? Dan brengen we met veel liefde onze winkel naar jou”, klinkt het.

  1. Nieuwe pop-up in Nederkouter met plasticvrije shampoos, douchegels en scheerschuim: “Niet alleen ecologisch maar ook gezond voor je lichaam”
    Gent

    Nieuwe pop-up in Nederkou­ter met plastic­vrije shampoos, douchegels en scheer­schuim: “Niet alleen ecologisch maar ook gezond voor je lichaam”

    In de Nederkouter is pas een nieuwe pop-up geopend: Wondr. Een maand lang kan je hier shampoo voor je haar, lichaam en gezicht inslaan, allemaal in de vorm van een bar. Dat betekent minder plastic in de badkamer. Tegelijk zijn de producten van Wondr ook goed voor je lichaam doordat ze geen sulfaten, parabenen of siliconen bevatten.