Voyeur Mike D.B. in de rechtbank.
Volledig scherm
PREMIUM
Voyeur Mike D.B. in de rechtbank. © Gianni Barbieux / Photo News

Gentse voyeur die vrouwen filmde in douche riskeert 30 maanden cel met uitstel: “Vandaag besef ik dat wat ik gedaan heb verwerpelijk is”

“Op den duur besef je wel dat wat je doet niet juist is. En dan stop je. Maar dan wordt de drang weer te groot, en dan begin je opnieuw.” Op die manier omschreef de Gentse voyeur Mike D.B. gisteren in de rechtbank wat er in hem omging toen hij stiekem vrouwen filmde in de douches van de sportclub. In maart 2018 liep hij tegen de lamp. Hij riskeert dertig maanden cel met uitstel. “Vandaag besef ik dat wat ik gedaan heb verwerpelijk is.”

10 reacties

 • Marc Sierens

  2 jaar geleden
  Die persoon moest met duidelijke fotos in de krant komen,wat hij gedaan heeft is smerig.
 • Anthony van der Borght

  2 jaar geleden
  Denk niet dat hij het beseft .. anders had hij er niet mee begonen . En uitstel van gevangenis. Heeft eigelijk geen zin . Dat is effen af zeggen doe maar verder !!!! Dat is met uitstel . !!!!
 • ANN LIMBOS

  2 jaar geleden
  Hij beseft wat hij gedaan heeft omdat hij is ontdekt. De rest is larie en apekool.
 • Juliette Francois

  2 jaar geleden
  Vandaag heeft hij spijt, gisteren nog niet. Vandaag heeft hij spijt dat hij voor de rechtbank moest verschijnen, ja. Denigrerend voor de slachtoffers, denigrerend voor zijn gezin. Die mensen zijn ook slachtoffer van zijn acties.
 • Wim Hartiel

  2 jaar geleden
  Wat heb je daar nu aan om vrouwen te filmen?!?!
 1. Gelenaar Siebe Horemans staat met Excelsior Rotterdam bovenaan in Nederlandse tweede klasse: “Klaar voor stap hogerop”
  VOETBAL

  Gelenaar Siebe Horemans staat met Excelsior Rotterdam bovenaan in Nederland­se tweede klasse: “Klaar voor stap hogerop”

  Siebe Horemans (23) begint vrijdagavond met Excelsior als eerste achtervolger van leider Volendam aan de topper bij ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie, de Nederlandse tweede klasse. Een groot contrast met vorig seizoen, toen de Rotterdammers veelal onderaan de stand bengelden. Zo werpt de grote schoonmaak in de spelersgroep van Excelsior van deze zomer duidelijk zijn vruchten af, maar Horemans zelf bleef onaantastbaar als rechtsachter.
 2. Ken Van Roose (35) over eerste cabaretvoorstelling 'De Man Die Zijn Eigen Huisdier Werd': "De werkelijkheid is vaak vreemder dan de fictie”
  GENT

  Ken Van Roose (35) over eerste cabaret­voor­stel­ling 'De Man Die Zijn Eigen Huisdier Werd': "De werkelijk­heid is vaak vreemder dan de fictie”

  Als je van alternatief proza houdt, dan is Ken Van Roose (alter ego. K.R.J. Tochthond) geen onbekende. De ingeweken Bruggeling staat regelmatig op podia zoals dat van De Sprekende Ezels om er ‘stand-up proza’ voor te dragen. “Dat zijn korte stukjes tekst, meestal wel grappig, maar wat uit de losse pols”, legt Van Roose uit.