Het 11-jarige jongetje kwam gisteren om het leven aan de Wiedauwkaai
Volledig scherm
PREMIUM
Het 11-jarige jongetje kwam gisteren om het leven aan de Wiedauwkaai © DVEG

Gentse volkswijk neemt afscheid van 11-jarige jongen die slagbomen negeerde: “We zien hem nog zo rondfietsen in de buurt”

GentHet is stilaan duidelijk wat er dinsdagmiddag gebeurde aan de Wiedauwkaai in Gent. De persoon die werd aangereden blijkt een 11-jarige Slowaakse jongen uit buurt te zijn. Volgens camerabeelden zou hij de slagbomen genegeerd hebben, met de tragische gevolgen van dien. “Op basis van de gevonden gsm ging de politie er eerst van uit dat de vader van de jongen gestorven was", klinkt het. 

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).