De concertzaal is zo goed als afgewerkt. Er moet enkel nog licht, geluid, artiestenloges en een bar komen.
Volledig scherm
PREMIUM
De concertzaal is zo goed als afgewerkt. Er moet enkel nog licht, geluid, artiestenloges en een bar komen. © Wannes Nimmegeers

Gentse rockzaal in Wintercircus steeds dichterbij: Vlaamse regering legt 1 miljoen euro subsidie op tafel

GentDe Vlaamse regering trekt haar portefeuille open voor de nieuwe concertzaal in het Wintercircus. Kunstencentrum Viernulvier en concertorganisator Democrazy krijgen samen 1 miljoen euro subsidie. Maar dan moeten ze de uitbating wel eerst in de wacht slepen. “De onderhandelingen lopen nog en zitten op schema”, zegt bevoegd schepen Sami Souguir.

 1. Dochter van bokslegende Freddy De Kerpel en partner lanceren ‘gouden’ voedingssupplementen: “Alle noodzakelijke vitamines, mineralen en antioxidanten in één capsule”
  Gent

  Dochter van bokslegen­de Freddy De Kerpel en partner lanceren ‘gouden’ voedings­sup­ple­men­ten: “Alle noodzake­lij­ke vitamines, mineralen en antioxidan­ten in één capsule”

  Christina De Kerpel (34) – dochter van bokslegende Freddy De Kerpel – en haar man Nico Vidts (46) hebben een eigen voedingssupplement ontwikkeld: een capsule waar alle noodzakelijke vitamines, mineralen en antioxidanten in zitten die sporters nodig hebben om optimaal te presteren. Hun ‘nachtpil’ helpt om goed te slapen en te herstellen na een zware inspanning.
 2. Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “Duel met Knack Roeselare erg waardevol als aanloop naar de play-offs”
  Lotto Volley League

  Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “Duel met Knack Roeselare erg waardevol als aanloop naar de play-offs”

  De eerste twee ploegen zijn gekend in de ‘Lotto Volley League’ bij de mannen. Knack Roeselare en Greenyard Maaseik prijken helemaal bovenaan. Beide Belgische topteams zijn op Europese koers en ontmoeten elkaar binnenkort in de CEV Cup. Maar in de Belgische competitie volgt achter dit sterke tweetal een mooi groepje met drie teams die erg dicht bij elkaar staan.