De Gentse man (47) die afgelopen lente aan Groene Velden in Mariakerke naakt rondfietste, hoeft niet naar de cel
Volledig scherm
De Gentse man (47) die afgelopen lente aan Groene Velden in Mariakerke naakt rondfietste, hoeft niet naar de cel © belga

Gentse naaktfietser (47) hoeft niet naar de cel: “Ik wilde dat eens uitgeprobeerd hebben”

GentDe Gentse man (47) die afgelopen lente aan Groene Velden in Mariakerke naakt rondfietste, hoeft niet naar de cel. In de bewuste week in april ondernam hij tweemaal een rit in zijn adamskostuum. De tweede keer kruiste hij echter het pad van enkele agenten, die hem arresteerden. De man moet nu een gepaste begeleiding volgen.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Tot acht maanden cel voor hondenmishandelaars: “Hij gooide puppy van boven zijn hoofd op de grond”
  Gent

  Tot acht maanden cel voor hondenmis­han­de­laars: “Hij gooide puppy van boven zijn hoofd op de grond”

  Twee mannen zijn donderdagochtend in twee afzonderlijke zaken veroordeeld wegens het mishandelen van hun huisdieren. Op camerabeelden was te zien hoe één van hen, een amper 21-jarige man, zijn puppy van boven zijn hoofd op de grond gooide. De andere was zijn jonge hond dan weer enorm hardhandig aan het ‘trainen’. Toen hij daarover werd aangesproken door een voorbijganger, sloeg hij met een blikje bier op zijn hoofd.