Nicoles Bearelle en echtgenote Mieke Van Huyse van Revive (links) en Caroline Delbecque en Nehme Darwiche van Heirloom (rechts)
Volledig scherm
Nicoles Bearelle en echtgenote Mieke Van Huyse van Revive (links) en Caroline Delbecque en Nehme Darwiche van Heirloom (rechts) © Geert De Rycke

Gentse kmo’s Revive en Heirloom in de prijzen

GentFeest bij Revive en bij Heirloom. UNIZO Oost-Vlaanderen heeft deze Gentse bedrijven beloond met een award, omdat ze het voorbije jaar uitzonderlijk gepresteerd hebben of een voorbeeld kunnen zijn voor andere bedrijven. De duurzame projectontwikkelaar Revive is de Oost-Vlaamse kmo van het jaar, de Heirloom groep - met restaurants en hotels - is de beloftevolle kmo van het jaar.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.