Corsan investeerde onder meer mee in de film 'Emperor' met o.a. Adrien Brody. De opnames gebeurden gedeeltelijk in Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Corsan investeerde onder meer mee in de film 'Emperor' met o.a. Adrien Brody. De opnames gebeurden gedeeltelijk in Gent. © Yves Masscho

‘Gentse’ Keizer Karel-film ligt al zes jaar in de koelkast, maar krijgt nu toch misschien een doorstart

GENTAdrien Brody op de Graslei. Honderden figuranten in kostuum in de Gentse straten: ‘Emperor’, de film over Keizer Karel die in 2015 deels in de Arteveldestad werd gefilmd, ligt intussen al 6 jaar op de plank door een fraudeschandaal. Nu lijkt een doorstart toch realistisch.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.