Illustratiebeeld - De Gentse politie heeft afgelopen weekend 58 handels- en horecazaken gecontroleerd. Hierbij werd vooral nagegaan of de zaken aan alle regelgevingen en verplichtingen voldoen
Volledig scherm
Illustratiebeeld - De Gentse politie heeft afgelopen weekend 58 handels- en horecazaken gecontroleerd. Hierbij werd vooral nagegaan of de zaken aan alle regelgevingen en verplichtingen voldoen © Wannes Nimmegeers

Gentse horeca en winkels onderworpen aan controle: slechts in 10 zaken geen inbreuken vastgesteld

GentDe Gentse politie heeft afgelopen weekend 58 handels- en horecazaken gecontroleerd. Hierbij werd vooral nagegaan of de zaken aan alle regelgevingen en verplichtingen voldoen. Slechts 10 zaken slaagden met glans. Het ging onder meer om nachtwinkels, shishabars en kapperszaken. 

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Luc Pennoit (RC Gent): “Toekomst van club lijkt opnieuw verzekerd”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Luc Pennoit (RC Gent): “Toekomst van club lijkt opnieuw verzekerd”

  De glimlach is terug bij de Ratjes van RC Gent. Terreinperikelen hingen begin deze week als een zwaard van Damocles boven de club en leken een stille dood in te luiden. Maar na het emotionele bericht op de website en de vele reacties op sociale media keken ze bij AA Gent toch met een andere blik naar kleine broer RC Gent en krijgt het wellicht een levenslijn. Voorzitter Luc Pennoit haalt opgelucht adem.