Gert Coppens, Hervé Schrans en Glenn Bouckaert starten een burgerpartij.
Volledig scherm
Gert Coppens, Hervé Schrans en Glenn Bouckaert starten een burgerpartij. © Foto Wannes Nimmegeers

'Gentse Burgers' wil man en vrouw uit elke wijk op lijst

GENTHet staat nu vast dat in Gent een burgerpartij naar de verkiezingen trekt in oktober. 'Gentse Burgers' verzamelt de initiatiefnemers van de Facebookgroepen GVD en Gent Wake Up, en ook de vroegere Piratenpartij. "Gentenaars moeten weer trotse Gentenaars worden", vinden ze.

 1. Coach Van Huffel na de nederlaag van Caruur Gent in Menen: “We gaan niet panikeren”
  Lotto Volley League

  Coach Van Huffel na de nederlaag van Caruur Gent in Menen: “We gaan niet panikeren”

  Na een aantal weken hoogconjunctuur met prachtige prestaties op nationaal en internationaal vlak heeft Caruur Gent blijkbaar zijn frisheid verloren. Vorige week vertoonde het team van coach Van Huffel de eerste symptomen van vermoeidheid met een, op wilskracht gewonnen 3-2, tegen Guibertin. Zaterdagavond misten de bezoekers compleet de start tijdens de eerste en de tweede set in de sfeervolle sporthal van Menen.
 2. Stijn Morand (VDK Gent): “Overwinning tegen Tchalou belangrijk voor ontwikkeling team”
  Volleybal Liga A vrouwen

  Stijn Morand (VDK Gent): “Overwin­ning tegen Tchalou belangrijk voor ontwikke­ling team”

  VDK Gent heeft zijn ongeslagen status kunnen behouden na de moeilijke verplaatsing naar Tchalou Volley. De Gentse ploeg werd niet alleen geconfronteerd met de ellenlange file op de E40 - met de afbraak van de drie rijstroken vanaf Merelbeke tot Aalst - maar ze kreeg zaterdagavond bovendien een vastberaden thuisploeg tegenover zich in de kleine ‘Shape N Go’ arena van Thuillies. Na de felbevochten zege staat het team van coach Morand aan de leiding van de Liga.