De drie broers: Denis, Michel en Pierre.
Volledig scherm
De drie broers: Denis, Michel en Pierre. © rv

Gentse broers lanceren eigen barbecuemerk: “Door de keramische koepel kan je tot zes uur lang braden”

Pierre (38), Michel (33) en Denis De Landsheere (28) hebben naast hun achternaam ook een liefde voor de barbecue gemeen. Toen ze leerden werken met een klei-oven, waren niet enkel zij maar ook hun gasten niet meer weg te slaan van de eettafel. Daarom besloten ze om hun eigen merk te lanceren: Sun-Day.

 1. Cafébazin krijgt boete omdat koppel binnen zit om te vragen naar haar ernstig zieke broer: “Hij ligt in coma en gaat er misschien niet uitkomen, kunnen ze daar geen begrip voor opbrengen?”
  Oostakker

  Cafébazin krijgt boete omdat koppel binnen zit om te vragen naar haar ernstig zieke broer: “Hij ligt in coma en gaat er misschien niet uitkomen, kunnen ze daar geen begrip voor opbrengen?”

  Christel De Naeyer woont al 55 jaar samen met haar broer Paul. Samen runnen ze café De Hoeve in de Krijtestraat Oostakker. Maar begin deze maand werd Paul opgenomen in het ziekenhuis met ernstige covid-verschijnselen. Zaterdag kwam een bevriend koppel langs in het café om te vragen hoe hij het stelt. Niet veel later kwam ook de politie binnen, omdat het leek alsof het café open was. “Mijn broer ligt in een coma waar hij misschien niet meer gaat uitkomen. Kunnen ze niet begrijpen dat zo’n babbel enorm belangrijk is om vereenzaming tegen te gaan?”
 1. Astronaut toont adembenemend zicht vanuit SpaceX Crew Dragon
  Play

  Astronaut toont adembene­mend zicht vanuit SpaceX Crew Dragon

 2. Mensenzee, gezang en enkele opstootjes bij laatste groet aan Maradona
  Play
  voetbal

  Mensenzee, gezang en enkele opstootjes bij laatste groet aan Maradona