Patrick Deboes van Sphinx cinema.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Deboes van Sphinx cinema. © Wannes Nimmegeers

Gentse bioscopen maken zich klaar voor plotse heropstart: “Er is meer nodig dan een dag om de machine weer in gang te trekken”

GentDe Gentse bioscopen mogen weer open. Het Overlegcomité moet de beslissing nog bevestigen, maar dat lijkt een formaliteit. Studio Skoop heropent morgen vanaf 14 uur, Sphinx Cinema en Kinepolis mikken op zaterdag. “Blij dat de beslissing is rechtgezet, al is het op een rare manier.”

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    6

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.