Stokbeeld van Stijn De Sutter in zijn Barber Shop.
Volledig scherm
Stokbeeld van Stijn De Sutter in zijn Barber Shop. © Wannes Nimmegeers

Gentse barbier start met online lessen om jezelf thuis de ideale scheerbeurt te geven met een open mes

GentbruggeDe barbiers van Romain Barber Shop in Gentbrugge scheren nog met een open mes, wat zeldzaam is tegenwoordig. Doordat de kappers en barbiers verplicht moeten sluiten, is het echter even geleden dat klanten er terecht konden voor een goede scheerbeurt. Daarom lanceert barbier Stijn De Sutter nu online lessen zodat je thuis kan leren werken met een open mes.

 1. Eerste medewerkers UZ Gent krijgen vandaag hun prik: “We wachten niet langer, we willen onze medewerkers in de frontlijn beschermen”
  Gent

  Eerste medewer­kers UZ Gent krijgen vandaag hun prik: “We wachten niet langer, we willen onze medewer­kers in de frontlijn beschermen”

  Wat eigenlijk voor zaterdagochtend gepland stond, zal nu op maandagochtend plaatsvinden: de eerste verpleegkundigen en artsen van het UZ Gent zullen hun Covid-19-vaccin toegediend krijgen. Nochtans is er nog geen groen licht van het Agentschap Zorg en Gezondheid. “Maar er ligt een grote hoeveelheid vaccins in onze diepvries te wachten. We hebben geen tijd te verliezen.”
 1. Poetin neemt samen met Russen ijskoude duik
  Play

  Poetin neemt samen met Russen ijskoude duik

 2. Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"
  Play

  Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"