Arnaud Vandermeiren
Volledig scherm
PREMIUM
Arnaud Vandermeiren © Sofie Van Waeyenberghe

Gentse acteur Arnaud bokst jeugdtheater tegen pesten in elkaar: “Ik heb mijn eigen pester uitgenodigd op de première, misschien komt ze wel”

GENTPesten, dat kan je leven veranderen. Dat weet de Gentse Arnaud Vandermeiren (26) als geen ander, hij heeft het namelijk zelf meegemaakt. Zijn eigen verhaal gebruikte hij nu als inspiratie voor ‘Real or not Real’, een theatervoorstelling voor jongeren waar workshops aan gekoppeld worden. In die voorstelling speelt Arnaud maar liefst 17 rollen, 16 personages en ... een hond. 

  1. Stad Gent legt bijna één miljoen euro op tafel om vervuilde grond Tondeliersite af te voeren: “Hier gaan binnenkort kinderen spelen”
    PREMIUM
    Gent

    Stad Gent legt bijna één miljoen euro op tafel om vervuilde grond Tondelier­si­te af te voeren: “Hier gaan binnenkort kinderen spelen”

    Sterk vervuilde grond opslaan in één van de historische gashouders op de Tondeliersite aan het Rabot? Het plan lag lange tijd op tafel, maar is nu van de baan. Stad Gent tast diep in de buidel om de grond af te voeren richting Nederland. “Hoewel het mocht, weigerden we als college om te tekenen”, zegt bevoegd schepen Sami Souguir (Open Vld).