Er zal gevaccineerd worden in hal 7 van Flanders Expo.
Volledig scherm
PREMIUM
Er zal gevaccineerd worden in hal 7 van Flanders Expo. © Wannes Nimmegeers

Gents vaccinatiecentrum komt in Flanders Expo: “Zeven dagen op zeven 250 mensen per uur inenten”

GentVanaf maart zal er massaal gevaccineerd worden in ons land, en in Gent zal dat in Flanders Expo gebeuren, meer bepaald in hal 7. De stad had meerdere opties, maar Flanders Expo bleek de meest haalbare én betaalbare. “Het is niet zo eenvoudig als het lijkt”, verzekert bevoegd schepen Rudy Coddens (sp.a). “We moeten een coördinator hebben, er is geen constante levering van vaccins, en er is ook altijd volk dat niet op Flanders Expo zal geraken.” Maar toch: Gent zal 7 dagen op 7 vaccineren, maar niet ’s nachts. Maar wat dan met de examens van de studenten?

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug