(Illustratiebeeld) Het Gents MilieuFront wil het merendeel van de straten in Gentbrugge omvormen tot fietsstraten.
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) Het Gents MilieuFront wil het merendeel van de straten in Gentbrugge omvormen tot fietsstraten. © Wannes Nimmegeers

Gents MilieuFront doet opvallend voorstel: “Maak van smalle straten automatisch fietsstraat”

GentHet Gents MilieuFront wil elke straat in Gentbrugge die minder breed is dan 4,45 meter omvormen tot een fietsstraat. Dat blijkt uit een plan dat vrijdag werd voorgesteld. “Uit de wegcode blijkt dat die straten in theorie al fietsstraten zijn", klinkt het. “Alleen willen wij dat nu ook in de praktijk aangeduid zien.”

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.