Platform-K wint de Belgianc Dance Award.
Volledig scherm
Platform-K wint de Belgianc Dance Award. © rv

Gents gezelschap van dansers met beperking wint Belgische prijs

GentHet Gentse Platform-K, dat dansopleidingen organiseert voor mensen met een beperking, heeft pas een Belgische dansprijs gewonnen. Ze waren hiervoor genomineerd om de bijdrage die ze leveren voor de Belgische dansgemeenschap.

  1. Vader dient klacht in nadat politie cannabis aantreft bij minderjarige zoons en op openbare weg in onderbroek kijkt ter controle: “Ik eis excuses van die agent”
    PREMIUM
    Gent

    Vader dient klacht in nadat politie cannabis aantreft bij minderjari­ge zoons en op openbare weg in onderbroek kijkt ter controle: “Ik eis excuses van die agent”

    Een Gentse vader heeft klacht ingediend nadat zijn twee minderjarige kinderen tijdens de examenperiode in december op straat onderworpen werden aan een fouillering. Dat gebeurde aan het bushokje ter hoogte van de Carrefour in Oostakker. Eén van hen (16) bleek een gebruikershoeveelheid cannabis op zak te hebben, maar ook de zoon van 14 werd ter controle in zijn onderbroek gekeken. Komende maandag zal het incident besproken worden op de gemeenteraadscommissie.