Gents burgemeester De Clercq reageert op sluiting cultuursector: “Dit is spelen met het mentaal en fysiek welzijn van duizenden mensen”

GentOok in Gent zwelt het protest tegen de sluiting van de cultuursector aan. Nadat gisteren de sector zelf al verbolgen reageerde, is nu ook burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld) kritisch. “Dit krijg ik niet uitgelegd", zegt hij.

  1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
    Spaargids.be

    Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

    Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.