Vlnr.: Anton Claeys, Steven Debaere en Jeroen Spitaels leerden elkaar kennen aan de Vlerick Business School naast de Reep.
Volledig scherm
Vlnr.: Anton Claeys, Steven Debaere en Jeroen Spitaels leerden elkaar kennen aan de Vlerick Business School naast de Reep. © Mealhero

Gents bedrijf Mealhero haalt 2,5 miljoen euro op met machine die voor jou kookt: “Binnen de 25 minuten staat er een volwaardige maaltijd op tafel”

Gent/Erpe-MereHet bedrijf Mealhero uit Erpe-Mere schakelt een versnelling hoger. De Gentse ondernemers achter de firma harkten voor 2,5 miljoen euro aan investeringen samen met hun unieke concept. Ze leveren vriesverse ingrediënten aan huis die je vervolgens zelf bereidt met een slimme stomer. “Wie even geen zin heeft om te koken, heeft zo altijd een maaltijd achter de hand.”

 1. Meteen file aan Primark bij heropening winkel, maar Stad Gent kijkt strikt toe: “Wachtrij mag niet langer zijn dan breedte van gevel”
  Gent

  Meteen file aan Primark bij heropening winkel, maar Stad Gent kijkt strikt toe: “Wachtrij mag niet langer zijn dan breedte van gevel”

  Ook in Gent zijn de winkels sinds vandaag opnieuw open. Onder meer in de Langemunt en de Veldstraat stonden meteen shoppers voor de deuren te wachten. Voorlopig blijft alles onder controle, maar de stad kijkt strikt toe. “Via gegevens van Proximus houden we bij hoeveel mensen er in de kuip van Gent aanwezig zijn”, legt middenstandsschepen Sofie Bracke uit. “Vol is vol.”
 1. Man kan kantelende wagen nipt ontwijken
  Play

  Man kan kantelende wagen nipt ontwijken

 2. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend