Vlnr.: Anton Claeys, Steven Debaere en Jeroen Spitaels leerden elkaar kennen aan de Vlerick Business School naast de Reep.
Volledig scherm
Vlnr.: Anton Claeys, Steven Debaere en Jeroen Spitaels leerden elkaar kennen aan de Vlerick Business School naast de Reep. © Mealhero

Gents bedrijf Mealhero haalt 2,5 miljoen euro op met machine die voor jou kookt: “Binnen de 25 minuten staat er een volwaardige maaltijd op tafel”

Gent/Erpe-MereHet bedrijf Mealhero uit Erpe-Mere schakelt een versnelling hoger. De Gentse ondernemers achter de firma harkten voor 2,5 miljoen euro aan investeringen samen met hun unieke concept. Ze leveren vriesverse ingrediënten aan huis die je vervolgens zelf bereidt met een slimme stomer. “Wie even geen zin heeft om te koken, heeft zo altijd een maaltijd achter de hand.”

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.