Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Think Stock

Gentenaar speelt Russische roulette om ruzie uit te klaren: “Als de politie niet was tussengekomen, waren er misschien slachtoffers gevallen”

GentTijdens het uitklaren van een ruzie tussen een groep vrienden, allen onder invloed van drugs, zette M.H. (25) in Gent plots een pistool tegen zijn hoofd. ‘Russische roulette’, stelt zijn advocaat. De groep verkeerde in shock, maar kon M.H. overtuigen de trekker niet over te halen. De man, die zich voor de rechter moest verantwoorden voor bedreigingen aan zijn vrienden en het bezit van het pistool, krijgt hiervoor geen straf.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.