Robin en Manon zitten al twee maanden vast in Marokko door de coronamaatregelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Robin en Manon zitten al twee maanden vast in Marokko door de coronamaatregelen. © @robinn_San

Gentenaar Robin en zijn vriendin Manon zitten al 57 dagen vast in Marokko: “Onze reis zou 9 dagen duren maar toen we terugkwamen uit de woestijn, bleek Marokko in lockdown”

Het plan was om negen dagen door Marokko te reizen. Intussen zitten Gentenaar Robin Steyvers (25) en Manon Jongejan (24) al 57 dagen vast in Marokko, waarvan 54 in quarantaine. Ze hebben het geluk dat ze bij een Marokkaan mogen verblijven, want verder kunnen ze nergens naartoe. Het koppel besloot zijn bijzondere quarantaine door een roze bril te bekijken, en begon op het ritme van zijn nieuwe buren te leven. “We gaan anders nadenken over eten en drinken, maar ook over familie en liefde.”

  1. Dan toch geen vierdaags studentenfeest in ‘t Kuipke. “Zelf aangegeven dat ze het niet meer willen doen”
    Gent

    Dan toch geen vierdaags studenten­feest in ‘t Kuipke. “Zelf aangegeven dat ze het niet meer willen doen”

    Geen Zesdaagse dit jaar, maar studentenvereniging VEK zou deze week wel vier avonden op rij feesten in de wielertempel. Zittend per vier aan een tafel, wel te verstaan. Dat mocht, omdat de politie goede ervaringen heeft met het VEK. Maar de studentenvereniging ziet nu toch af van het plan, ook omdat er na 20 uur geen alcohol meer mag worden verkocht volgens de nieuwe regels.