Schepen van burgerzaken Isabelle Heyndrickx huldigt Ivonne De Bielde voor haar honderdste verjaardag.
Volledig scherm
Schepen van burgerzaken Isabelle Heyndrickx huldigt Ivonne De Bielde voor haar honderdste verjaardag. © Stad Gent

Gentenaar Ivonne viert honderdste verjaardag: “Met haar zonnig karakter kan ze ongetwijfeld nog een paar jaar bij ons blijven”

GentIvonne De Bielde, lang geleden ingeweken vanuit Lochristi, vierde woensdag haar honderdste verjaardag. De kranige dame heeft nog als kindermeisje, in een intussen verdwenen filmzaal en een buurtwinkel gewerkt. Ondanks haar hoge leeftijd, geniet ze nog met volle teugen van het leven. Samen met haar zoon Patrick, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

  1. Gentse bootjes stellen Gentse Feesten-programma voor: “Dagelijks een kaas- en wijnboottocht, maar ook theater langs het water”
    Gent

    Gentse bootjes stellen Gentse Fees­ten-programma voor: “Dagelijks een kaas- en wijnboot­tocht, maar ook theater langs het water”

    Gent-Watertoerist en Rederij De Gentenaer zijn helemaal klaar voor de Gentse Feesten. Naar jaarlijkse gewoonte knutselde Henk Hellemans en zijn team een indrukwekkend programma in elkaar. Tien dagen lang zullen zij vanaf ‘s ochtends het beste van zichzelf geven. De programmatie werd maandag voorgesteld op één van de boten. Naast enthousiasme was er echter ook een kritische noot te bemerken. “Jammer dat wij op de Graslei de enige zijn die overdag moeite doen om iets te creëren.”